Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Factfulness" by Ola Rosling, Anna Rosling Rönnlund & Hans Rosling ~ Book PDF Kindle ePub Free

Factfulness

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Factfulness
  • Author : Ola Rosling, Anna Rosling Rönnlund & Hans Rosling
  • Release Date : January 11, 2018
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 10235 KB

Description

"En av de viktigaste böcker jag nÄgonsin lÀst." Bill Gates
NĂ€r vi mĂ€nniskor fĂ„r frĂ„gor om globala trender svarar vi nĂ€stan alltid fel. Studenter, Nobelpristagare och ledande politiker - alla blir besegrade i ­omvĂ€rldskunskap av aporna pĂ„ zoo. Hur kan det komma sig?
I Factfulness visar Hans Rosling, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund varför vi stÀndigt missförstÄr vÀrldens utveckling, och vad vi kan göra för att rÀtta till vÄra missuppfattningar. Med utgÄngspunkt i tio misstag vÄr hjÀrna gör visar de hur vi kan bryta med vÄra tankefel och förstÄ vÀrlden bÀttre.
Med samma passion och folkbildningsiver som gjort Hans Rosling berömd visar han hur vi alla kan slippa stressas av en förÄldrad bild av vÀrlden. Bara genom att ha en vÀrldsbild grundad pÄ fakta kan medborgare, politiker och företagsledare fatta rÀtt beslut i en globaliserad samtid.
Boken Àr skriven av Hans Rosling tillsammans med Anna Rosling Rönnlund och Ola Rosling.
Hans Rosling (1948-2017) var professor i internationell hÀlsa vid Karolinska Institutet. Han var Àven medgrundare av stiftelsen Gapminder, och en enormt uppskattad förelÀsare och folkbildare.
Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund Àr stiftelsen Gapminders andra tvÄ medgrundare. De arbetade tillsammans med Hans Rosling under 18 Är. I dag förelÀser de över hela vÀrlden och deras arbete med att tillgÀngliggöra forskning Àr flerfaldigt prisbelönt.


Ebook Free Online "Factfulness" PDF ePub Kindle